Sylvester Stallone ka qëndruar me javë të tëra poshtë një ure në New York duke shitur gjithçka që kishte për të mbijetuar.

Madje atij i’u dasht të shiste edhe qenin e tij për 25$, pasi nuk kishte ushqim për të. Një ndeshje boksi mes Mohammed Ali dhe Chuck Wepner ishte ajo që i dha frymëzimin për të shkruar filmin Rocky.

Ai shkroi skenarin për 20 orë dhe u përpoq ta shiste duke marrë një ofertë të majme prej 125.000$, por me një kusht… Stallone kërkonte që të ishte edhe vetë pjesë e filmit, gjë që u refuzua në menyrë kategorike, pasi ishte askushi.

Jave me vonë studio e prodhimit i ofroi dyfishin e parave por Stallone sërish nuk pranoi duke i thënë se ishte vetëm ai që mund ta luante këtë film. Atehere studio i ofroi vetem 34.000$ dhe pranuan që ai të ishte pjesë e filmit.

ATJE NISI GJITHCKA! 🙂