ENDE ASKUSH , NUK KA DHANE NJI SPJEGIM PERFUNDIMTAR KUPTIMIN E KETI SYMBOLI SE QFARE KUPTOHET.
UNE MENDOJ SE NE BAZE TE ASAJ QE DIMI , NE LEGJENDAT E LASHTESIS- NE KOHEN PELLAZGO ILIRE BESIMI ISHTE NE — 12 – ZOTNA — DHE KETA ZOTNA ISHIN PER PLANETEN TOKE. — ZEUSI ISHTE ZOTI I ZOTNAVE , NESE NISEMI NGA AJO SE SYMBOLET MBAJN SEKRETET MESHEFTSIT E QE KUPTOHEN NGA PAK KUSH DEL SE KUR I LIDHIM DY GERMAT — Z — ME –Z — LEXOHET — ZEUSI ZOTI I ZOTNAVE DHE DEL SAKTE ,, SWASTIKA ,,

KLIKI:KETU