Kjo enigmë i ka çmendur përdoruesit e mediave sociale sot

Nëse mund të mburreni me “sy të mprehtë” dhe në shoqëri ke qenë gjithmonë personi që i ka vënë re për herë të parë objektet e fshehura që çmendin përdoruesit e rrjeteve sociale sot.

Nëse mund të mburreni me “sy të mprehtë” dhe keni qenë gjithmonë personi në kompani që së pari keni vënë re objektet e fshehura në vizatime, këtu është një sfidë për ju.

Mundohuni të gjeni diellin në këtë vend të fshehur midis një grumbulli monedhash.

Rekordi aktual është 41 sekonda. A mund ta thyeni këtë rekord?

Le t’ju ndihmojmë pak – simboli që po kërkoni është në gjysmën e djathtë të vendit të fshehjes.

Është e vërtetë që i gjithë vendi i fshehjes po shkëlqen, kështu që dielli mund të jetë pak më pak i dukshëm dhe është i fshehur në këndin e poshtëm të djathtë.

Sa kohë ju desh për të gjetur diellin në vendin e fshehjes?