Shkruan: Fahri XHARRA

Te kotë e kanë, ne jemi që nga” në fillimi”
:“Nusja Mirditore – Shqiperi (Miredita bride – Albania”)
Gruaja e arkeologut Schliemann me “stolitë e Helenës” (Sophia Schliemann wearing the “Jewels of Helen” excavated by her husband, Heinrich Schliemann )
“Veshje nusërie hunzake ! (Traditional Wedding dress from Hunza,Gilgit Baltistan,Pakistan)
Tri epoka, me te njejtat veshje.
Troja 1180, Shqiptaret rishtas, hunzaket e Alaksandrit te Madhe, viti 300 BC.
A doni më shumë që të bindemi se kush ishim dhe kush jemi ?
Si mendoni qe ne te nderrojme kombin për hatër të dikujt?
Mbani në mend, të kotë e keni edhe nese derdhni miliarda. Koha e maskarenjve do te mbetet vetem nje turp historik, pa u harruar kurrë.