Gazetari Valon Syla ka thënë se Hashim Thaçi do të kthehet në Kosovë në muajin prill.

“Kam informacione që Hashim Thaçi kthehet në prill”, ka shkruar ai.

Tutje ai ka thënë se në historinë e Kosovës janë vetëm dy figura që do të futen në historinë e vendit.

“Në historinë e Kosovës kanë me u mbajtë mendë Hashim Thaçi dhe Ibrahim Rugova”, ka shtuar ai.