Ish-presidenti i Kroacisë, Stjepan Mesiq që gjithmonë është njohur për simaptinë ndaj shqiptarëve edhe pse e ka kryer mandatin e tij ai ende vazhdon të rrespektoj komunitetin shqiptare…

Ai madje së fundmi ka bërë edhe një fotografi shumë interesante, ku shihet me një plis në kokë dhe pranë tij janë disa fëmijë me veshje tradicionale shqiptare.

Por nuk përfundon këtu. Mesiç është klient i rregullt i njërestoranti shqiptar në Kroaci.

Bëhet fjalë për restorantin e Idris Sulejmanit, i cili jeton në Poreç të Kroacisë.

Ai ka shoqëri të ngushtë me ish-presidentin kroat dhe e pret shpeshherë në restorantin e tij.