Shkruan: Preveza ABRASHI

nga Antonio Vivaldi dhe Francois Francouerope
– Antonio Vivaldi përfshin një opera të quajtur Skënderbeu. Që eshte shfaqur fillimisht në Teatro de la Pergola në Firence të Italisë më 22 qershor 1718.
Një tjetër vepër me titull Skënderbeu u përbërë nga kompozitori francez i shekullit të 18-të, Francois Francouer
Antonio Vivaldi’s list of rarely-performed compositions includes an opera entitled Scanderbeg. that was originally performed at the Teatro de la Pergola in Florence, Italy on June 22, 1718.
Another opera entitled Scanderbeg was composed by the 18th century French composer, Francois Francouerope