Mamaja dhe babai i Rita Orës ndodhen në Shqipëri teksa apo kalojnë pushimet në bregdetin shqiptar.

Ka qenë vetë Vera Ora që ka postuar momente nga pushimet e tyre me bashkëshortin, ndërsa sot ajo ka postuar gatimin tradicional gjizë me speca duke joshur në Instagram edhe të bijën Rita Ora.

Kjo e fundit ka ripostuar në Instagramin e saj postimin e të ëmës, duke treguar se i pëqejnë gatimet tradicionale.