Këtë javë në rrugët e Kilit, një grup i madh njerëzish me rreth 50 lazer dore të gjelbërt rrëzojnë një dron policië që po lëvizte sipër.

Pas rreth 20 sekondash të shënjestrimit nga rrezja e gjelbër e lazerit, droni duket të mos funksionojë dhe ngadalë bie drejt tokës,
Megjithatë, ndërsa zbret nga rreziku i lazerit, droni duket se rifiton menjëherë kontrollin.

Rreth dhjetë sekonda më vonë, protestuesit risynojnë përsëri dhe ai më në fund bie në të gjithë rrugën drejt turmës.

Protestat në Kili filluan në tetor, pasi u ngritën çmimet e metrosë në kryeqytetin e Santiago