Këngëtari Ilir Shaqiri ka sjell një interpretim të veçantë të këngës “Ti Shqipëri o mall i zjarrtë”.

Videoklipi i kësaj këngë është mjaft i kompletuar edhe nga ana vizuale.

Këngëtari i njohur për këngët patriotike vjen me një këngë dedikuar Shqipërisë, teksa edhe pak ditë na ndajne nga Dita e Flamurit.

Për të realizuar këtë këngë artisti i njohur ka bashkëpunuar me emra të mëdhenj të muzikës shqiptare.

Orkestrimi dhe muzika e këtij projekti u realizua nga Edmon Zhulali. Protagonistë të klipit ishin gjithashtu Hana Zurapi e Ensar Ismaili, ndërsa qëndruan prapa këngës edhe Samir Jashari, Sumeja Zurapi, Qerim Ismaili, Besmir Mahmuti, Rexhep Ismaili, Ibrahim Ismaili. Kënga tashmë gjendet i lancuar edhe në platformën YouTube.