Është rikthyer Arbër Zeneli në stërvitje me klubin e Reims.

Sulmuesi shqiptar që për një kohë të gjatë ju desh të trajtohet nga një lëndi i gjurit, ai tashmë është rikthyer dhe duke mjaft në disponim
Arbëri kishte këputur ligamentet e gjurit në ndeshjen kundër Malit të Zi.

Menjëherë pas ndeshjes, Zeneli kishte udhëtuar për në Francë ku kishte kryer operacionin me sukses, derisa ishte paraparë që të mungojë nga 6-9 muaj.

Ashtu ndodhi, Arbër tashmë ka kaluar 8 muaj dhe është rikthyer më i fuqishëm se kurrë, nga fotografitë e publikuara, Zeneli duket në humor të mirë dhe shpresojmë për një magji të dytë me Kombëtare tonë dhe klubin e tij.