Siç zbulon Tanjug, një takim është thirrur me urgjencë nga Presidenti i Serbisë Aleksandar Vucic për shkak të përkeqësimit të situatës në rajon.

Ministrat e Jashtëm Ivica Daçiç, Ministri i Brendshëm Nebojsa Stefanovic, Ministri i Mbrojtjes Aleksandar Vulin dhe Drejtori i BIA Bratislav Gasic ishin në takim me Presidentin Vuçiç.

Është njoftuar se pas takimit të Këshillit të Sigurisë Kombëtare, Aleksandar Vuçiç do t’i drejtohet gazetarëve.