Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, do të vizitojë Shqipërinë më 20 dhe 21 dhjetor.

Vuçiqi pritet që të marrë pjesë në një takim të liderëve të Ballkanit Perëndimor, që do të zhvillohet në Tiranë.

Këto të dhëna u bën të ditura nga Zyra e presidentit të Serbisë